Geen windmolens in de wijk !

Windmolen_in_polder

De Lokale Partij heeft met verontruste inwoners van de wijk de Bogen gesproken over de plaatsing van windmolens. De Lokale Partij is geschrokken van de zorgen die bij de bewoners, in het bijzonder van de wijk de Bogen aanwezig zijn. Naast de reeds bestaande geluidsoverlast van de A28 dreigt er ook in de wijk een windmolen geplaatst te worden. De Lokale Partij vraagt zich af of dit de juiste bestemming is.

De risico’s en klachten van windmolens nemen steeds verder toe. Reeds bekende informatie toont aan dat windmolens onder andere, door de geluidsoverlast een bedreiging zijn voor de volksgezondheid. Daarnaast is de slagschaduw een ongewenst effect.

De Lokale Partij zal zich kritisch blijven opstellen ten opzichte van de plannen en geeft aan dat windturbines niet thuishoren in woonwijken.

Patricia van Lozen in het Politiek Café over Sociaal Domein

Op 8 januari nam Patricia van Loozen deel aan het politiek café georganiseerd door A1 mediagroep. Het onderwerp van die ochtend was het Sociaal Domein. Patricia pleitte in dit debat om meer aandacht te hebben voor de noden van mensen en wat minder te richten op procedures en geld.