De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

De lokale partij presenteert de kieslijst

Patricia van Loozen

Op een goed bezochte ledenvergadering van De Lokale Partij op dinsdag 12 december jl. in het restaurant Princesse in Nijkerk is de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Patricia van Loozen, thans wethouder in Nijkerk,  is gekozen tot lijsttrekker bij de komende verkiezingen. De vergadering heeft de lijst zo samengesteld dat bij de eerste 10 kandidaten 4 nieuwe raadsleden zijn opgenomen, waarvan 4 vrouwen.

Patricia benadrukt dat er de afgelopen jaren wel wat veranderd is in Nijkerk sinds De Lokale Partij in het college zit. Zij wil graag de ingezette weg continueren. Ze is blij dat de ledenvergadering dit heeft bevestigd en zal er samen met het team alles aan doen om een goede verkiezingsuitslag neer te zetten. De tweede plek wordt wederom bekleed door de huidige fractievoorzitter, Aart Klompenhouwer. Tevens wijst ze erop dat de lijst zo is opgebouwd dat de kernen Hoevelaken door Peter Collignon (5), Jan Willem Wicherink (6) en Ruby Horst (7) goed vertegenwoordigd is. Deze kandidaten moeten een goede uitslag in Hoevelaken weten te realiseren. Patricia is blij dat Ries van Elteren (3) zich samen met Henk de Greef (4) verkiesbaar hebben gesteld. Beiden zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van Nijkerkerveen en dan is het goed dat deze kennis behouden blijft..

De ledenvergadering was blij dat ook de bekende Nijkerkerveense  beeldhouwer Jan Carel Koster zich beschikbaar heeft gesteld. De lijstduwer is de bekende Nijkerkse Jumbo-ondernemer Rob Veltink. Rob brengt met name zijn waardevolle kennis en ervaring mee vanuit de binnenstad om bij de afweging van besluiten ook de belangen van de ondernemers er voldoende bij te betrekken.

Over mogelijke zetels liet Patricia zich niet uit, maar ze liet wel los dat we een goed verkiezingsprogramma hebben dat op een gedegen manier in elkaar zit en dat de kiezer zeker moet aanspreken. 

Kijk hier hoe Patricia de lijst presenteert bij het Glazen Huys Nijkerk. Bron: Nijkerk.nieuws.nl.

 

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e