Cathy van Manen

Ik ben Cathy van Manen 35 jaar oud en ik kom uit Venlo, Limburg.

Sinds 2010 woon ik samen met mijn man in de gemeente Nijkerk.Wij hebben een zoon van 11 en dochter van 9

Zelf kom ik uit een gezin waar vrijwilligerswerk en het klaar staan voor familie, vrienden, kennissen en buren hoog in het vaandel stond. Deze manier van opvoeden is bepalend geweest voor mijn persoonlijkheid, rechtvaardigheidsgevoel en interesse in het het welzijn van de mens.

Ik heb mooie ervaringen op mogen doen in de zorg, maar uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en ben ik in 2017 gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Als coach help ik mensen positief naar hun leven te kijken en keuzes te maken waardoor zij de mogelijkheid krijgen om te mogen groeien in eigenwaarde en eigen kracht door het stellen van realistische doelen.

Door mij verkiesbaar te stellen als raadslid, wil ik mij graag inzetten voor de inwoners van de Gemeente Nijkerk, waarbij het welzijn van de inwoners een hoge prioriteit heeft. Door betrokken te zijn bij wat er in Nijkerk onder de inwoners leeft, hoop ik bij te mogen dragen aan verbondenheid, goede zorg en het behouden en vergroten van de leefbaarheid in de Gemeente Nijkerk.