Henk_de_greef_de_lokale_partij_nijkerk_nijkerkerveen

Ik ben geboren en opgegroeid in Hoevelaken, studeerde voor automobiel-management in Driebergen en op latere leeftijd voor management van verandering (bedrijfskunde) in Rotterdam. Sinds 1991 ben ik woonachtig en werkzaam in Nijkerkerveen als zelfstandige.

In 2010 heb ik  voor het eerst meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen samen met de PPP. In 2014 ben ik raadslid voor de lokale partij geworden en heb ik mij onder andere hard gemaakt voor de dialoog met de samenleving en de veranderingen die de gemeentelijke organisatie maakt. Vanaf 2018 werk ik meer achter de schermen voor de partij en ben ik af en toe te zien als commissie lid.

Door mijn ervaring als zelfstandig ondernemer en het vele mensenwerk bij de verschillende bedrijven en stichtingen, heb ik geleerd om eerst te luisteren en dan pas te spreken. In veel gevallen ligt de oplossing verscholen in het probleem, waardoor het een kwestie wordt van creatief denken om er met z’n allen uit te komen. Samen kan je immers meer dan alleen.

De afgelopen raadsperiode was er een zonder de Lokale Partij in het college. Daar moet wat mij betreft verandering in komen. De Lokale Partij neemt ook graag de verantwoordelijkheid.