Patricia  Ik ben Patricia van Loozen en ik ben een “oudgediende” van de Lokale Politiek. Voor de komende verkiezing sta ik bewust op plaats 2

Begonnen destijds als commissielid, doorgegroeid naar raadslid en daarnaast ben ik 3,5 jaar wethouder economische zaken geweest. De afgelopen raadsperiode heb ik de taak als raadslid weer op mij genomen en vooral ook meegebouwd aan een grotendeels nieuwe fractie, die de verkiezingen ingaan op 16 maart aanstaande.

Met veel plezier kijk ik terug op een lange en fijne samenwerking met de raadsleden van De Lokale Partij die nu stoppen. Ik ga ze missen en tegelijkertijd heb ik er bewust voor gekozen door te gaan , als schakel naar de nieuwe fractie en zo het gedachtengoed van hoe we ooit begonnen als Partij Nijkerk vast te houden. Met nieuw elan, met Peter als lijsttrekker en een stel heel gemotiveerde mensen op onze lijst.

Ik ben, voor diegene die mij nog niet kennen, Patricia van Loozen. Woon sinds 1974 in Nijkerk, moeder van drie prachtige volwassen dochters en trotse oma van 7. Ik ben bijna zes jaar geleden hertrouwd met Marty. Hij is inmiddels ook een zeer waardevolle aanvulling voor De Lokale Partij.

Na ruim 40 jaar als docente economie binnen het MBO te hebben gewerkt, volgde mijn wethouders periode, waarin ik ook de master Politiek Bestuurlijk Management heb gevolgd. Nu houd ik mij vooral bezig met mijn plaats binnen de gemeenteraad en ben ik vrijwilliger in het bestuur van een organisatie die activiteiten organiseert voor ouderen. Een doelgroep die me na aan het hart ligt en waar ik mijn steentje aan wil bijdragen. In onze vrije tijd trekken we rond met onze camper en genieten volop.

Politiek gezien heb ik een brede interesse en zal mij ook daar inzetten waar nodig. In mijn werk als raadslid houd ik van een grondige voorbereiding en laat ik me graag informeren door betrokkenen.

De Lokale Partij is van : "Ja, tenzij"  en daar geloof ik nog steeds in.

Met uw stem kunnen we weer aan de slag om de Lokale puntjes op de i te zetten.