De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Over Ons:

De naam zegt het al; De Lokale Partij. Een partij die gaat voor de lokale thema’s binnen de gemeente Nijkerk, met daarin de mooie kernen Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk. Met vertrouwde gezichten aan het roer als Aart Klompenhouwer, Patricia van der Hurk - Van Loozen, Ries van Elteren en Jan Willem Wicherink hoopt De Lokale Partij met de komende raadsverkiezingen hoge ogen te gooien. Met deze mensen is er een rijke historie en kennis van de lokale politiek aanwezig. De krachten worden gebundeld en samen wordt er gekeken naar datgene wat voor deze gemeente, de gemeente Nijkerk, van belang is.  

Als de lokale partij willen we van betekenis zijn voor de bewoners van de Gemeente Nijkerk. We willen meebesturen op lokale ontwikkeling en blijven toezien op drie kernen met hun eigenheid en voorzieningen. Als lokale partij zonder groot orgaan boven ons kunnen wij de burger hun stem teruggeven. Samen met de kiezer kunnen we kijken naar mogelijkheden en oplossingen door samen mee te denken en mee te bewegen. Voor ons als De Lokale Partij is het belangrijk om voor u zichtbaar, bereikbaar en aanspreekbaar te zijn, zodat u het vertrouwen in de politiek terug kan vinden.

Momenteel vormt de Lokale Partij samen met de VVD en Pro21 de coalitie in Nijkerk. Lees op deze website meer over onze standpunten, ons programma en de kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018.  We nodigen een ieder, die geïnteresseerd is om zich bij ons aan te sluiten, uit om eens te kijken op onze Facebook pagina; De Lokale Partij of op Twitter @delokalepartij. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen via deze website.

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e