De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Aart_klompenhouwer_de_lokale_partij

Mijn naam is Aart Klompenhouwer. Ik ben geboren in 1957 in Stoutenburg. Nadat ik het Atheneum had gehaald volgde een opleiding aan de Hotelvakschool.  Toen ook dit succesvol was afgerond mocht ik mijn dienstplicht vervullen. Toen kreeg ik de kans om in Nijkerk het horecagedeelte van Sporthal Strijland over te nemen, iets wat ik van 1978 tot 1989 heb gedaan en waar met mij nog heel veel Nijkerkers met veel plezier aan terugdenken. In die periode leerde ik mijn vrouw Herma kennen. We zijn in 1983 getrouwd  en in 1987 werd onze dochter Joyce geboren. In middels zijn wij de trotse grootouders van een kleindochter, Lauren, en worden we in mei hopelijk ook nog opa en oma van een tweeling.

Landelijke politiek volgde ik al vanaf vrij jonge leeftijd, maar pas in 1997 ging ik mij inzetten voor de lokale politiek. Ik realiseerde mij dat heel veel zaken die ons dagelijks raken hier werden beslist. Toen Partij Nijkerk werd opgericht sloot ik mij bij hen aan en ik kwam in 1998 in de gemeenteraad terecht. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en ben ik al die tijd met veel plezier raadslid geweest voor een lokale politieke partij. Het is mooi om te zien dat in 2014 alle lokale partijen zich hebben verenigd in De Lokale Partij om zo gezamenlijk hun doel na te streven: onafhankelijk van landelijke partijen besluiten nemen die het beste zijn voor onze mooie gemeente.

We hebben daarbij uw hulp hard nodig. Stem op 21 maart op de Lokale Partij zodat wij ook de komende periode kunnen blijven werken aan een nog mooiere gemeente.

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e