De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Henk_de_greef_de_lokale_partij_nijkerk_nijkerkerveen

Ik ben geboren en opgegroeid in Hoevelaken, studeerde voor automobielmanagement in Driebergen en op latere leeftijd voor management van verandering (bedrijfskunde) in Rotterdam. Sinds 1991 ben ik woonachtig en werkzaam in Nijkerkerveen als zelfstandige. 

 Ik heb in 2010 voor het eerst meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen samen met de PPP en ben sindsdien werkzaam geweest voor de commissie Welzijn en Veiligheid namens die partij. Sinds 2014 ben ik raadslid voor de lokale partij en heb ik mij onder andere hard gemaakt voor de dialoog met de samenleving en de veranderingen die de gemeentelijke organisatie maakt.

 Door mijn ervaring als zelfstandig ondernemer en het vele mensenwerk bij de verschillende bedrijven en stichtingen, heb ik geleerd om eerst te luisteren en dan pas te spreken. In veel gevallen ligt de oplossing verscholen in het probleem, waardoor het een kwestie wordt van creatief denken om er met z’n allen uit te komen. Samen kan je immers meer dan alleen.

 De afgelopen raadsperiode heeft in het teken gestaan van 'Samen aan Zet'. De dialoog met de samenleving die naar mijn idee heel veel goeds heeft gebracht. De samenleving verandert en de gemeentelijke organisatie verandert mee. Ik heb daar met veel plezier aan mee mogen werken en hoop dat de komende vier jaar weer te doen.

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e