De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Joyce Donselaar-KlompenhouwerMijn naam is Joyce Donselaar-Klompenhouwer, ik ben 30 jaar en sinds 2012 getrouwd met Sander. Samen hebben wij een dochter van bijna 3, Lauren en is er een tweeling onderweg. Ik woon mijn hele leven al in Nijkerk en durf te zeggen dat ik een echte 'Niekarkse' ben. 

De meeste mensen zullen mij kennen als 'dochter van'. Doordat mijn vader al zo lang in de Nijkerkse politiek zit, ben ik dan ook opgegroeid met het fenomeen Lokale politiek. 4 jaar geleden stond ik voor het eerst op de lijst voor de Lokale Partij en de afgelopen 4 jaar heb ik een beetje kunnen proeven van de Nijkerkse politiek. 

Met de nieuwe verkiezingen voor de deur, ben ik blij dat ik opnieuw onderdeel mag uitmaken van de kieslijst en zo dan ook de lokale politiek kan steunen. 

Uiteraard zijn veel dingen uit ons programma belangrijk, zoals voldoende woningbouw voor starters en ouderen, geen onnodige lastenverzwaring, goede zorg voor iedereen die dat nodig heeft en het tegengaan van verpaupering in woonwijken. 

 

Maar waar ik me hard voor wil maken is een bruisende binnenstad.. De festiviteiten rondom Nijkerk600 waren geweldig. Waarom zouden we daar weer 100 of 600 jaar op wachten..! Met andere woorden; in de zomermaanden veel vertier en gezelligheid op het plein. Dit komt zowel de winkels als de horeca ten goede.. Verder moet er echt iets gebeuren aan de leegstand in de binnenstad.. Er moet gesproken worden met ondernemers en ontwikkelaars om te kijken hoe wij hun kunnen helpen om zich te vestigen in Nijkerk... Er moet weer echt een leuk rondje zijn, waar je kunt winkelen en na afloop gezellig een drankje kunt doen op de terrassen.. 

Dat is een van de punten die ik belangrijk vindt! 

Inmiddels staan we aan de vooravond van de verkiezingen en sta ik ook op de lijst van De Lokale Partij op een mooie 9e plaats.

Samen willen we ervoor gaan en ik hoop op uw steun bij de verkiezingen!

Samen willen wij het verschil maken!

 

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e