De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

IMike Ambtmank ben Mike Ambtman (1983). Geboren en opgegroeid in Toronto, Canada. Samen met mijn gezin woon ik nu een aantal jaar binnen de Gemeente Nijkerk. Ik ben een communicatie- en sales expert met een enorme passie voor mijn vak.

Ik weet wat er nodig is om een sterke en overtuigende onderhandeling neer te zetten en dat is precies wat ik dagelijks doe. Ik pak graag de meest ingewikkelde uitdagingen aan met als einddoel de beste deal voor mijn klanten en achterban te bewerkstelligen. Hierbij blijf ik altijd integer maar vooral mijzelf. 

Grote verhalen zijn niet aan mij besteed, een euro is geen €1,10 of 90 cent maar 1 euro. Ik ben duidelijk in wat ik doe en kan. Wat ik doe, doe ik goed. Mijn advies is altijd oprecht en eerlijk. Over de loyaliteit bestaat geen enkele twijfel. Bij mij is een afspraak een afspraak.

Naast mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als docent (Neuro) communicatie en (Online) marketing binnen het MBO, MTBO en MHBO voor de School voor Economie & Ondernemen in Amersfoort. 

Met veel enthousiasme en plezier geef ik dagelijks honderden studenten les in de vakken Sales, Communicatie en Marketing. Ik heb ruime ervaring binnen grote organisaties en weet wat er toe doet en wat mij te doen staat. De politiek is iets wat ik al jaren op de voet volg en wat mij altijd enorm geïnteresseerd heeft. 

Zodoende heb ik mij in 2017 aangesloten bij de Lokale Partij omdat zij bij uitstek staan voor de inwoners en ondernemers van onze Gemeente Nijkerk. 

Vanuit mijn expertise zal ik de aankomende periode de Lokale Partij bijstaan en adviseren. Successen worden altijd samen geboekt, samen met de inwoners en ondernemers van de Gemeente Nijkerk.

 

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e