De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

 Patricia van Loozen

Mijn naam is Patricia van Loozen.

Momenteel ben ik voor De Lokale Partij wethouder.

Mijn portefeuille bevat Economie, Grond, Werk en Inkomen, Participatiewet, Beheer en Onderhoud openbare ruimte en ben ik projectwethouder Nijkerkerveen. Ik doe het met veel aandacht, ijver en vooral ook plezier. Het mooie van mijn taak is dat ik zowel zakelijk als persoonlijk kan zijn.

Sinds 1974 woon ik , nog altijd naar volle tevredenheid, in Nijkerk.Ik ben gelukkig in mijn huwelijk met Marty en moeder van drie mooie dochters en als bonus ook nog oma van zes fantastische kleinkinderen.

Ik ben geboren en opgegroeid in Tilburg. Op mijn twaalfde verhuisden we naar Woudenberg. Een wereld van verschil. In Scherpenzeel ging ik naar de Mulo . We verhuisden naar Amersfoort en daar heb ik  de docentenopleiding akte N12 (Hogere huishoudkunde) afgerond inclusief mijn pedagogisch getuigschrift.

Ik ben als docent Algemene Economie/Handel gaan werken voor destijds de Streekschool, later MBO Amersfoort. Met veel plezier heb ik 40 jaar leerlingen lesgegeven en begeleid en daarnaast allerlei taken en opleidingen gedaan. Met name op het gebied van pedagogische veiligheid en als vertrouwenspersoon gewerkt.

Afgelopen jaar (2017) heb ik via de wethoudersvereniging de post HBO leergang Politiek Bestuurlijk Management afgerond.

Zo’n twintig jaar geleden kwam ik in contact met een groepje enthousiaste politiekelingen die Partij Nijkerk gingen oprichten. Ze zeiden tegen mij: “je moet niet alleen praten over politiek, je moet er wat aan doen”. Ik heb me hierbij aangesloten en nog geen dag spijt gehad van mn politieke keuze.

De lokale Partij is vier jaar geleden opgericht vanuit Lokaal Belang en de PPP en nu doen we voor de tweede keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn een partij die gelooft in plaatselijke politiek op maat,  in samenspraak met de burger, vanuit vertrouwen, openheid en integriteit. We komen vanuit alledrie de kernen, verschillen in soort, leeftijd, geloof, lengte, achtergrond, maar wat ons bindt is vriendschap en de volle overtuiging dat we door onze inzet het verschil kunnen en mogen maken.

Met een hartelijke groet

Patricia

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e