De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Ries_van_elteren_de_lokale_partij

Mijn naam is Ries van Elteren,

Ik ben op 7 oktober 1949 geboren in de gemeente Vleuten de Meern onder de rook van Utrecht.

Ik ben, samen met mijn vrouw Carla, vanaf 1973 inwoner van de gemeente Nijkerk. De eerste vijf jaar woonden wij in de kern Nijkerk. Daarna zijn we in Nijkerkerveen (eigenlijk moet ik zeggen Holkerveen) gaan wonen. Daar wonen we nog steeds en ik moet zeggen, met heel veel plezier.

Al vóór wij in Nijkerk kwamen wonen was ik docent aan de Agrarische school. Nu is dat het Aeres VMBO en MBO. Daar gaf ik het vak groenvoorziening en was ik stage coördinator. Dat heb ik gedaan tot 2012.

Naast mijn werk als docent heb ik mijn hoveniersbedrijf opgericht.Dat bedrijf is in 2005 door mijn oudste zoon overgenomen.
Carla en ik hebben twee zoons, een dochter en negen kleinkinderen. 

Mijn politieke loopbaan is begonnen in het jaar 2000 en hoewel ik dus meer dan 16 jaar raadslid ben kan ik er nog steeds geen genoeg van krijgen.

Met dat laatste bedoel ik dat ik samen met mijn fractiegenoten Nijkerk op een nog hoger plan wil brengen en dat er blijvend gezegd zal worden ; Nijkerk is een gemeente met een sociaal gezicht waar het goed en veilig wonen is.

Ries van Elteren.

 

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e