De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Rob Veltink

Mijn naam is Rob Veltink, geboren op 18 april 1981 te Hardenberg. Daar heb ik de eerste 17 jaar van mijn leven doorgebracht tot ik Small Business & Retail management ging studeren aan de Hogeschool van Enschede. Tussentijds ben ik van opleiding overgestapt naar de HBO opleiding Profood, de toenmalige enige “Supermarktopleiding”. 

Rond het jaar 2000 woonde en werkte ik in Deventer waar ik mijn vrouw Cindy heb ontmoet. Samen hebben we twee prachtige kinderen. Bram en Kim. 

In 2006 kregen we de kans om de Super de Boer in de wijk Paasbos van Nijkerk over te nemen. We konden “kiezen” uit winkels in verschillende steden en hebben bewust voor de stad Nijkerk gekozen. Het gevoel was gelijk goed en sinds die dag hebben we geen moment spijt gehad van de keuze voor Nijkerk. Ook hebben we tegen elkaar gezegd dat als we dan in Nijkerk zouden wonen, we ook betrokken wilden zijn met de Stad. 

Nu, 12 jaar verder, is er veel gedaan. We hebben meerdere verhuizingen en verbouwingen, zowel zakelijk als privé mee gemaakt. Ook heb ik ervoor gekozen mezelf te blijven ontwikkelen. Zo heb ik tussentijds de opleiding Masterclass Foodretail aan Nyenrode afgerond. Daarnaast heb ik mijn steentje bij gedragen aan de Nijkerkse samenleving door mezelf in te zetten voor diverse initiatieven. 

Als voorzitter van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging, voorzitter van de werkgroep BIZ en lid van zowel de regiegroep als Samen aan zet heb ik de afgelopen jaren veel te maken gehad met de Nijkerkse politiek. Hierbij heb ik in De Lokale Partij een betrouwbare en prettige partner gevonden. Op de vraag of ik mij verkiesbaar wilde stellen heb ik lang na moeten denken. Het enthousiasme waarmee de partij tot mij kwam heeft me uiteindelijk overtuigd om als lijstduwer mee te doen. Een functie als raadslid past niet binnen mijn huidige ambitie echter zal ik door mijn verkiesbare plek mijn steun aan de partij willen leveren waardoor de afgelopen succesvolle periode voortgezet kan worden met een nieuwe termijn.

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e