De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Get Adobe Flash player

Ruby HorstMijn naam is Ruby Horst ik ben 26 jaar en geboren in Hoevelaken. In mijn studententijd heb ik 6 jaar in Utrecht gewoond maar sinds een klein jaartje ben ik gaan samenwonen, terug in mijn eigen dorp en dat bevalt me uitstekend! 

Ik ben Consultancy trainee bij AFAS Software in Leusden. Mijn passie is sporten (wielrennen en fitnessen) en ik houd erg van gezelligheid met vrienden en familie. Daarnaast sta ik graag in de keuken om taarten te bakken of te koken. 

Ik ben in 2010 actief geweest voor de partij PPP en heb toen de commissie Zorg en Welzijn gedaan. Vanwege een verhuizing naar Utrecht moest ik helaas stoppen. Ik heb inmiddels mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en master Sportbeleid en sportmanagement afgerond en het politieke gevoel begon weer te kriebelen. Ik ben blij dat ik mijn politieke- en bestuurlijke kennis en interesse kan combineren met het lokale karakter van de gemeentelijke politiek. Graag wil ik luisteren wat er speelt in de verschillende kernen. Ik vind het van belang dat elke kern zijn eigen identiteit behoud maar ook onderdeel is van het grotere geheel ‘gemeente Nijkerk’

Ik vind het belangrijk er meer betaalbare woningen komen voor starters op de woningmarkt in de gemeente Nijkerk. Ook wil ik graag kijken hoe we het sportaanbod en de sportaccommodaties kunnen verbeteren in de gemeente Nijkerk. 

Dit alles wil ik graag samen met u doen, 21 maart sta ik op plaats 7 van onze kieslijst en ik hoop op uw steun bij de verkiezingen! 

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e
DeLokalePartij En hier de nieuwe fractie van de Lokale Partij. https://t.co/hzeVgV61Fv https://t.co/hzeVgV61Fv
DeLokalePartij De nieuwe raadsleden zijn donderdagavond geinstalleerd, Ruby Horst. https://t.co/a8yysyYkix https://t.co/a8yysyYkix