De Lokale Partij

Vertrouwd, Betrokken en voor Iedereen

Ruby Horst

Mijn naam is Ruby Horst ik ben 29 jaar en geboren in Hoevelaken. In mijn studententijd heb ik 6 jaar in Utrecht gewoond maar sinds een paar jaar ben ik terug in mijn eigen dorp en dat bevalt me uitstekend!

Ik werk bij Necker van Naem, als adviseur. Mijn passie is sporten (wielrennen en fitnessen) en ik houd erg van gezelligheid met vrienden en familie. Daarnaast sta ik graag in de keuken om taarten te bakken of te koken.

Ik ben in 2010 actief geweest voor de partij PPP en heb toen de commissie Zorg en Welzijn gedaan. Vanwege een verhuizing naar Utrecht moest ik helaas stoppen. Na afronding van mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en master Sportbeleid en sportmanagement, begon het politieke gevoel weer te kriebelen. Ik ben blij dat ik mijn politieke- en bestuurlijke kennis en interesse kan combineren met het lokale karakter van de gemeentelijke politiek.

Ik ben sinds maart 2018 gekozen als gemeenteraadslid. Ik vind het van belang dat elke kern zijn eigen identiteit behoud maar ook onderdeel is van het grotere geheel ‘gemeente Nijkerk’. Ik wil me inzetten voor meer betaalbare woningen voor starters op de woningmarkt in de gemeente Nijkerk. Binnen de Lokale Partij houd ik me bezig met het sociaal domein en zet ik me in om het sociale gezicht van Nijkerk te behouden, ondanks de bezuinigingen. Mijn interesse ligt verder in hoe we het sportaanbod en de sportaccommodaties kunnen verbeteren in de gemeente Nijkerk.

Ik wil graag het gesprek aangaan met inwoners om te horen wat de wensen/ideeën zijn. Wie weet tot snel en voel je vrij contact met mij op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, Ruby Horst

Facebook

Laatste Tweets

DeLokalePartij https://t.co/EK1fKsouSI Aart Klompenhouwer vraagt zich af of de gemeente niet een te grote broek aantrekt...
DeLokalePartij Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats. U kunt dan kiezen voor de leden van Provincia… https://t.co/rsptu15ieA
DeLokalePartij De Lokale Partij voor groen in de wijk https://t.co/KJaov5IV9e https://t.co/KJaov5IV9e