De Lokale Partij
Vertrouwd, betrokken en voor iedereen

Esther Jans (commissielid)

Mijn naam is Esther Jans, geboren in Amersfoort en ik woon sinds 2007 samen met mijn partner en onze Jack Russell Bella, in het mooie Holkerveen.
In het dagelijks leven hou ik mij bezig met het bemiddelen van mensen in en naar werk, ik ben eigenaar van Gewoon Jans, dé specialist in Office-personeel in de regio Nijkerk, Amersfoort en omstreken.
Ik tennis graag en ben regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ook ben ik bestuurslid van onze lokale buurtvereniging, Buurtvereniging Holkerveen. Zo mooi om een kleine gemeenschap met elkaar in verbinding te kunnen brengen en te kunnen houden.
Het in verbinding brengen van mensen is iets waar ik me in heb ontwikkeld mede door de ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk.
Door mijn toegankelijke houding stellen mensen zich makkelijk open en komt er snel een vertrouwensband tot stand. Hierdoor leren mensen mij, en ik de mensen op een prettige manier en gemakkelijk kennen, daardoor kan ik sneller de opties en mogelijkheden in kaart brengen.
Spil zijn tussen inwoners en gemeente, daar ligt mijn kracht. Voor de lokale inwoners kan ik makkelijk de vertaalslag maken naar de gemeente en dit op basis van gelijkwaardigheid, eerlijkheid en respect.