De Lokale Partij
Vertrouwd, betrokken en voor iedereen

Tom van Valkenhoef (raadslid)

Omdat ik ben geboren en opgegroeid in het mooi Appel, één van de kroonjuwelen van onze Gemeente, vind ik behoud van het aanzicht van de Gemeente heel belangrijk.

Toen ik in Hoevelaken woonde en het huis uit wilde, heb ik gezien hoe lastig het voor jongeren is om een woning te vinden. Dit is mij uiteindelijk gelukt en tegenwoordig woon ik in de wijk Corlaer en werk ik in Amersfoort. Ik ga op de fiets naar mijn werk, om op het MBO les te geven aan allerlei soorten jongeren. Daarnaast ben ik bestuurslid van voetbalvereniging Terschuurse Boys uit de gelijknamige plaats, met veel leden uit Appel. Vanuit die achtergrond liggen jeugd en sport- en culturele activiteiten mij na aan het hart. Daar zet ik mij dan ook graag voor in!
De Gemeente speelt een belangrijke rol in het leven van iedereen, maar wordt vaak over het hoofd gezien, of als onbelangrijk ervaren. Hier breng ik graag verandering in, omdat de Gemeente er voor iedereen is en voor iedereen moet zijn. De vragen: Wat, Waarom, Hoe, Waar, Wanneer en Wie helpen mij daar altijd bij. Ik ben graag in contact met mensen en ik hoop met mijn inzet iets voor eenieder te kunnen betekenen.