De Lokale Partij
Vertrouwd, betrokken en voor iedereen

Patricia van Loozen (raadslid)

Ik ben Patricia van Loozen en ik ben een “oudgediende” van de Lokale Politiek. 
Begonnen destijds als commissielid, doorgegroeid naar raadslid en daarnaast ben ik 3,5 jaar wethouder economische zaken geweest. 

Ik woon sinds 1974 in Nijkerk, ben moeder van drie prachtige volwassen dochters en trotse oma van 7 kleinkinderen. Ik ben bijna zes jaar geleden hertrouwd met Marty. Hij is inmiddels ook een zeer waardevolle aanvulling voor De Lokale Partij.
Na ruim 40 jaar als docente economie binnen het MBO te hebben gewerkt, volgde mijn wethouders periode, waarin ik ook de master Politiek Bestuurlijk Management heb gevolgd. Nu houd ik mij vooral bezig met mijn plaats binnen de gemeenteraad en ben ik vrijwilliger in het bestuur van een organisatie die activiteiten organiseert voor ouderen. Een doelgroep die me na aan het hart ligt en waar ik mijn steentje aan wil bijdragen. In onze vrije tijd trekken we rond met onze camper en genieten volop.
Politiek gezien heb ik een brede interesse en zal mij ook daar inzetten waar nodig. In mijn werk als raadslid houd ik van een grondige voorbereiding en laat ik me graag informeren door betrokkenen.
De Lokale Partij is van : "Ja, tenzij"  en daar geloof ik nog steeds in.

.